A Csend

Tulajdonképpen minden tettünk és szavunk alapja a csend. A csendből indul ki mélyebb értelemben maga az élet is.
Ha nem lenne csend, például nem lenne zene sem, hiszen a zenében is a szünetek adják meg a ritmust. Nagyon hasonlóképpen az életünknek is mi adunk ritmust a csendünkkel. Ha kevés a csend zajosabbak vagyunk, ha több, akkor csendesebbek. Csendben tudunk jó munkát végezni, gondolkozni, vagy pihenni, aludni. A csendet mindannyian szeretjük, igaz, különböző mértékben.

Ahhoz azonban, hogy meghalljuk saját belső hangunk, hogy a megfelelő útmutatásra leljünk, mindenképp csendre van szükségünk. Nem föltétlen külső csendre, bár az is sokat segíthet, hanem leginkább egyfajta belső csendre. Tény, hogy a belső csend eléréséhez nem véletlenül javasolnak csendes környezetet is, mert a belső csend elérése nem a legegyszerűbb dolgok közé tartozik, bár egyálatlán nem lehetetlen. Sőt. Mindannyiunkban ott szunnyad az erre való képesség.

Ebben a külső és belső csend megtalálásában is szeretnék segítségére lenni azoknak, akik erre igényt tartanak. 

Ha ezirányú érdeklődésed van, kérlek írj Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és írd le, hogy mi foglalkoztat most Téged e téren.
Emailben is szívesen segítek, amiben tudok vagy jelentkezz a 'Belső csend megtapasztalása' egyéni konzultációra! 

Minden email-re válaszolok! :)