Bemutatkozás

 

Tegeződő formát öltök írásaimban, remélem megtisztel azzal, hogy elfogadja.

Az életünk egy utazás. Sok út van tengernyi lehetőséggel.
Mindannyiunkat más tesz boldoggá, mégis van bennünk valami közös. Az életünk paradox. Kihívások és próbák alatt fejlődünk és változunk. Egy régi bölcsesség szerint egyetlen állandóság az életünkben a változás. Igaz. Én most mégis egy olyan találkozásra invitállak, ahol - ha szeretnéd - azt a részed is megtapasztalhatod, ami sosem változik. Azt, ami biztonságot sugároz, erőt ad és mutatja merre tovább.

Sok út van tengernyi lehetőséggel. Még ha gyakran a körülmények mást is sugallnak, az, hogy melyik és milyen utat választunk az rajtunk is múlik. Az életünk ezeknek a döntéseinknek az eredménye.

A kérdés az, hogy te milyen iránytű vagy tanács alapján döntesz?
Kihasználod-e az összes erőforrásod? Tudod-e mik ezek?
Olyan életet élsz-e, amilyet valóban szeretnél, életed minden területén?

Ha az utosló két kérdésre " igen " a válaszod, akkor csak annyit tégy, kérlek,
hogy ajánlod ezt a honlapot azoknak, akik " nem "-mel válaszolnának és keresik a megoldást!
Köszönöm! :)

Rövid önéletrajzi bemutatkozás 

Kezdhetném közvetlen módon egész kiskoromtól, de ha ezt egyszer elkezdeném nehéz lenne abbahagynom, ezért inkább rövid leszek és csak arról írok pár sort, ami a munkámhoz szorosabban kötődik.

Gyógytornászként hamar rájöttem, hogy az embert nem tudom és nem is akarom csak fizikai szinten kezelni. Ezzel a ráeszméléssel meg is kezdte útját továbbképzéseim sorozata. Számos tanfolyamon vettem részt, ami az ember lelki és szellemi oldalával is foglalkozik. Volt, amiből sokat profitáltam, volt, amiből kevesebbet, de mindből tanultam valamit, ez tény. A tornákat szép lassan kezdték felváltani a lelki beszélgetések, különböző formákban, így jutottam el a mentálhigiénés diplomámig is, amit a Szegedi Tudományegyetemen szereztem.  

Nem titkolom, hogy életem egészen pici korom óta jelentős mértékben lelki beállítottságú, akár misztikusnak is lehetne nevezni. Tulajdonképpen már gimnazista koromban elhatároztam, hogy felteszem az egész életem arra, hogy választ kapjak arra a kérdésemre, hogy hogyan lehet elérni a belső békét, és, hogy megtaláljam a választ arra, hogy miért mondják a mesterek: a megvilágosodás igenis elérhető; miért állítja Jézus, hogy "ismerd meg az Igazságot, és az Igazság felszabadít." Az évek alatt addig kerestem, és vég nélkül meditáltam, míg a válasz rám talált. Igaz, pont akkor, amikor annyira nem is kerestem, de hát mondják, hogy ha kész a tanítvány megjelenik a mester. Valami ilyesmi történhetett velem is. Azóta magamra és az Életre is teljesen másképp tekintek és bátran állíthatom, hogy megismertem azt az Igazságot, ami  felszabadít...