2. Mentálhigiénés beszélgetés - életvezetési tanácsadás

Ennél a konzultációnál rögtön meg is jegyzem azt, ami a legfontosabb: Nincs séma, csak Te vagy és az amit hozol magaddal, ami benned épp most van. Ezekre keresünk megoldást és tárjuk fel azokat a képességeidet is, amivel később is boldogulsz majd az életben.

Célom, hogy ne szoruljunk segítségre, hanem tanuljuk meg kezelni a problémáinkat és vezetni az életünket önállóan is. Ezért is hívják életvezetési tanácsadásnak is ezeket a beszélgetéseket.

A leggyakrabban hozott témák : párkapcsolat, munka, család, gyerek, utazás, költözés kapcsán kerülnek elő.

Gyakran elhangzó mondatok:

  • " Úgy érzem elakadtam és nem találom a megoldást "
  • " Egyedül nem sikerül tovább lépnem és jól jönne egy kis segítség "
  • " Változtatni szeretnék valamit az életemen, de nem tudom, hol kezdjem el " 
  • " Már egy ideje akarok változtatni, de valamiért nem jutok eredményre "

Bármilyen  Téged érintő kérdéssel fordulj hozzám bizalommal! Ha nem vagy biztos, hogy jó helyre hoznád-e a problémád/kérdésed, írj nekem erről nyugodtan email-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! 

És, ha még mindig nem tudod, hogy neked szól-e ez a fajta beszélgetés talán az alábbiak közül magadra ismersz:

  • Ha már jártál több helyen, de úgy vetted észre, hogy nemigazán segítettek, nem hallgattak meg őszintén
  • Ha döntéshelyzetben vagy és szeretnél dönteni végre (esetleg kikapcsolni zavaró, aggodalmaskodó gondolataid, hogy tiszta fejjel-szívvel tudj gondolkodni és dönteni)
  •  Ha most épp nincs kit megkérdezni a Téged érintő dolgokról
  •  Ha tényleg akarsz változtatni az életeden, nem csak mondod :)
Leginkább online konzultációkat adok. Ezzel szeretnék minden magyar embernek lehetőséget nyújtani a beszélgetésre, lakóhelytől, országtól függetlenül, akárhol is él. :)
A közel 10 éves tapasztalatom személyes konzultációkban és a később megjelenő online konzultációkban lehetőséget nyújtott egy szakmailag biztonságos és nyugodt hangulatú módszer kialakítására. Az évek alatt felismertem az emberek nővekő időigényét is ezért a konzultációk idejét meghosszabbítottam. :)

Időpont kérés, érdeklődés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Minden email-re válaszolok! :)